Op de website worden alle kunstwerken getoond en is het niet verboden om tot aanschaf ervan over te gaan. Ingetegendeel zelfs, voor de kunstenaar is dit het grootste bewijs van uw waardering.

KASUM KASUMOV

K U N S T E N A A R

Home Over mij Kunst Gallerij Thema Exposities Contact
Sculpturen
Reliëfs

Herinneringen voor het levenBen je al ontwaakt? Of laat je je leven bepalen door je gedachten, gevoelens en onrealistische verwachtingen? Ben je afhankelijk van omstandigheden buiten jezelf of waardering van anderen? Mijn kunstwerken trachten je te leren elke dag in harmonie met de werkelijkheid te leven.

Alle materialen en formatenMarmer, graniet, hardsteen, klei, was, brons...het zijn bekende materialen voor Kasum. Qua formaat kent hij geen grenzen; hij kan een prachtig portret op ware grootte maken (zie onder “portretten”), maar ook een monumentale (wand)sculptuur.

Kunstwerken van Kasum kunnen raadselachtig en fascinerend zijn. Wat betekenen ze precies? Bij iedere werk staat er een beschrijving van de globale boodschap, het is aan de toeschouwer zelf om de diepere boodschap in de kleine details te lezen. Kortom: een schat aan informatie over een unieke beeldtaal.

Penning

Reliëfs

Contact

Schilderijen

Portretten

Sculpturen