Op de website worden alle kunstwerken getoond en is het niet verboden om tot aanschaf ervan over te gaan. Ingetegendeel zelfs, voor de kunstenaar is dit het grootste bewijs van uw waardering.

KASUM KASUMOV

K U N S T E N A A R

Home Over mij Kunst Gallerij Thema Exposities Contact

Alleen door opmerkzaamheid krijg je inzicht in anderen en in jezelf

Geen boek of een biografie, maar wel een penning, die op een verassende manier informatie toont over het leven en het werk van een persoon aan de hand van karakters en een portret. Een penning is vaak een spel van licht en schaduw, die een ideale manier vormen om dieper door te kunnen dringen tot het karakter van de persoon.

Het maken van een persoonlijke penning, aangepast aan iemands stijl, geeft iemand de bijzondere mogelijkheid om op deze manier vereeuwigd te worden. Dit is een ideaal cadeau voor op een verjaardag of een jubileum.

Een prachtige penning geeft u een beeld van de iconische geschiedenis van een persoon.

Kam2.jpg DSC_0383a.jpg DSC_0381a.jpg Knippenberg-2.jpg pening3.jpg Knippenberg-B2.jpg

De uitstraling van Kasum’s kunstwerken maakt men nieuwsgierig. Zijn kunst combineert spiritualiteit met inzichten uit de filosofie en spreekt op deze manier velen aan. Ieder kunstwerk begint en eindigt met impressies uit het dagelijks leven, verpakt in een persoonlijke stijl. Hierbij komen onder andere thema’s zoals liefde en levenskracht aan bod.

Maak het verschil!