Op de website worden alle kunstwerken getoond en is het niet verboden om tot aanschaf ervan over te gaan. Ingetegendeel zelfs, voor de kunstenaar is dit het grootste bewijs van uw waardering.

KASUM KASUMOV

K U N S T E N A A R

Home Over mij Kunst Gallerij Thema Exposities Contact

Wie aan Kasum denkt, ziet groteske, fantasievolle beelden. Maar kleurrijke schilderijen nemen ook een belangrijke plaats binnen de canon van zijn kunst. De schilderijen weergeven de opvallende momenten binnen een gedreven natuur. Kasum maakt in zijn werkproces gebruik van talloze kleurtinten en verschillende technieken.

Leef in het hier en nu!

De kleurrijke schilderijen vormen een voelbaar ogenblik binnen de dynamische natuur.

Boom en water-50x60cm-olieverf.jpg De tijd vliegt-40x50cm-olieverf.jpg Het hebben van morgen-50x50cm-olieverf.jpg Herfst scene nr.1-60x80cm-olieverf.jpg Het tijdsperspectief-60x80cm-olieverf.jpg Schemerzones-50x60cm-olieverf-web.jpg Rustruimte-50x40cm-acrylverf.jpg Hier en daar-80x60cm-acrylverf.jpg Roze natuur-60x60cm-olieverf-web.jpg Latere zonsondergang-50x50cm-olieverf-web.jpg Van de schaduw en het licht-60x60cm-olieverf.jpg Levende bladeren-60x50cm-acrylverf.jpg

Het verzamelen van het materiaal bestaat uit het vinden van de wonderlijke beelden in de natuur die hem aanspreken en inspireren. Deze beelden kunnen later ook een aanleiding vormen voor een beeldhouwwerk of een reliëf. De reeks van prachtige schilderijen geeft u een overzicht van de laatste stand van Kasum’s artistieke inzicht. In Kasum’s mening moet een schilderij in een keer goed zijn en de kleuren worden als gevolg wel eens een domein van inspiratie.