Op de website worden alle kunstwerken getoond en is het niet verboden om tot aanschaf ervan over te gaan. Ingetegendeel zelfs, voor de kunstenaar is dit het grootste bewijs van uw waardering.

KASUM KASUMOV

K U N S T E N A A R

Home Over mij Kunst Gallerij Thema Exposities Contact

Professionele   kunstwerk voor altijd en      eeuwig

Hallo,

Ik ben Kasum Kasumov

Ik ben een kunstenaar, gespecialiseerd in het aanbieden van kunst met een persoonlijk tintje.

Kasum Kasumov (Baku, 1961) volgde de opleiding beeldhouwen aan de Kunstacademie in Baku (Azerbeidzjan) en werkte tijdens zijn stageperiode in de Hermitage in Sint Petersburg. Hij woont sinds 1999 in Nederland.

Met het maken van kunst, schep ik mijn eigen wereld. Een wereld waarin er contact is tussen mijn ziel en mijn kunst, en wat ik graag met men wil communiceren door middel van tekens en elementen in mijn kunstwerk. Ik houd je een spiegel voor waarin je je ware zelf kunt zien, en waardoor je op een bewuste manier naar jezelf kan kijken. Als je weet wie je bent, dan straal je dat ook uit. Zorg ervoor dat je identiteit en imago in balans zijn. Van leven, liefde en droom tot specifieke tekens en voorwerpen: mijn beelden vertellen iets over onze angsten en verlangens, werk en intuïtie. Daarnaast heb ik een beknopte uitleg over elk van mijn werken staan.

Elk kunstwerk bevat   een speciaal deel    met inspirerende ideeën voor creatief        zinderende          sensaties.

Leer Leven

Ik ben opgegroeid en opgeleid in de Sovjet tijden, met de droom dat de wereld aan je voeten ligt en met het idee: “Je hebt alle kansen om alles eruit te halen wat erin zit.” Maar dan komen de twijfels. Hoe val ik op tussen al die grootmeesters, die verantwoordelijk zijn voor mijn enthousiasme voor kunst? Zal mijn kunstwerk indruk maken op iemand of zullen mensen mijn boodschap begrijpen?  Als ik het even niet meer weet, maak ik nieuwe kunstwerken. De tijd is gekomen de droom die me in het vooruitzicht werd gesteld na te jagen.

 Ontdek hoe je door  visuele aanraking je      opwinding kunt      verhogen en je    sensualiteit nieuw   leven kunt inblazen.

Kunst Leven

Kasum is zeer gedegen opgeleid tot een professioneel kunstenaar. Hij is vertrouwd met de overlegaanpak van eerste schets naar tussenpresentaties en uitvoering. In elk stadium is hij graag de regisseur van zijn eigen werk, met een ijzeren discipline in budgetbewaking, planning en kwaliteitsvolle realisatie. Hij geeft suggesties voor planning, waardoor er op een efficiënte en gemakkelijke wijze het resultaat van een zeer krachtige en uiterst waardevolle kunst bereikt kan worden. Die kunst kan als een spiegel zijn waarin we onszelf zien, maar ook een maatstaf waaraan we ons leven aan kunnen opmeten.

Een wereld waarin er   contact is tussen mij    en surrealistische   evenswijsheiden die     ik in beelden wil         reflecteren.

Kasum’s werkwijze