Copyright © Alle rechten voorbehouden. Webdesign Kasum Kasumov

kasum kunstenaar
Home Over mij Werk Contact
Sociale Netwerken

Op de website worden alle kunstwerken getoond en is het niet verboden om tot aanschaf ervan over te gaan. Ingetegendeel zelfs, voor de kunstenaar is dit het grootste bewijs van uw waardering.

kasumov
Thema Galerie Exposities

g+

Sculpturen zijn een bron van vreugde en inspiratie, maar ook een oorsprong van liefde en verademing. Ze geven het gevoel dat iedere man of vrouw het leven op een unieke en harmonieuze manier in staat is te beleven. Het is energie voor de geest en voeding voor de ziel.

Sculpturen
Welk kunstwerk is geschikt voor u?

Ben je al ontwaakt? Of laat je je leven bepalen door je gedachten, gevoelens en onrealistische verwachtingen? Ben je afhankelijk van omstandigheden buiten jezelf of waardering van anderen? Mijn kunstwerken trachten je te leren elke dag in harmonie met de werkelijkheid te leven.

In de wereld van kunst zijn inspiratie en uitdrukking ervan belangrijke onderwerpen. Een reliëf is een krachtig instrument dat je de mogelijkheid geeft om de wereld van ideeën, gecreëerd in je innerlijke wereld, in kaart te brengen en op een verassende manier toonbaar te maken voor de buitenwereld.

Reliëfs

Wanneer u denkt aan een penning, denkt u waarschijnlijk aan oude opgegraven munten. Maar los van geld, kan een penning gezien worden als een gepersonaliseerd kunstwerk in klein formaat. Het is een manier om een spoor van uw persoonlijke geschiedenis voor eeuwig achter te laten. Schitterend!

Penningen

Verschillende kleurtinten maken samen een schouwspel tussen het licht en het prachtige landschap. Het schouwspel is veranderlijk van aard en elk schilderij heeft een moment uit de natuur weten te vangen en te vereeuwigen. Op deze manier is het mogelijk ons er bewust van te worden hoe rijk en oogverblindend deze momenten kunnen zijn.

Schilderijen

Hoe verschillend mensen ook mogen zijn, de emoties die wij tijdens onze levensreis in dit leven meemaken, bestaan voor ons allemaal uit vele herkenbare punten. En die liggen tussen je verleden en je toekomst in. Een bronzen portret toont op een hele bijzondere manier een moment uit deze persoonlijke levenslijn.

Portretten Herinneringen voor  het leven